Gradohet komandanti i FSK-së Bashkim Jashari

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani në një ceremoni të veçantë gradoi kreun e FSK-së, gjeneralmajor Bashkim Jashari në gradën gjenerallejtënant.

Në ceremoninë e dekorimit mori pjesë edhe kryeministri kosovar Albin Kurti, si dhe ministri i mbrojtjes, Armend Mehaj.

Presidentja Osmani-Sadriu tha se tashmë gjenerallejtënanti është graduar në gradën më të lartë.

“Sot është graduar në gradën më të lartë dhe jam e bindur si presidente dhe qeverinë dhe jam e bindur që do ta udhëhiqni me profesionalizëm dhe nder. Nami i familjes suaj që ranë për lirinë e vendit tonë, besimi juaj në presidencë dhe qeverisë, bëjnë që keni një detyrë të madhe “, shtoi Osmani-Sadriu.

Ndërkaq, Jashari ka pranuar detyrën e komandantit të përgjithshëm të FSK-së më 1 dhjetor. /albeu.com/


Shtuar 13.12.2021 11:17