Gjashtë gjëra në oborrin tuaj që po ju sjellin minjtë në shtëpi

Prezenca e minjve në shtëpi është shqetësuese për të gjithë.

Sipas një kompanie që merret me pastrimin e ambienteve nga minjtë, një mi mund të bëjë 10 deri në 12 miush të vegjël në vit.

Pra, llogariteni vetë “dëmin” dhe shqetësimin, që ju shkaktojnë brejtësit në shtëpi.

Por ju mund të minimizoni rrezikun e infektimit duke krijuar një mjedis të sigurt  rreth shtëpisë tuaj, që është i papërshtatshëm për të mbajtur larg brejtësit.

Më poshtë ju listojmë 6 gjëra që  nuk duhet t’i mbani në oborrin e shtëpisë, në mënyrë që të mbani minjtë larg jush.

1. Ushqim për zogjtë

2. Mbetje nga frutat dhe perimet

3. Ushqim kafshësh

4. Kosha mbeturinash të pa vulosur

5. Mure të plasaritur

6. Gjethe të rëna pemësh


Shtuar 31.10.2021 09:04