Gashi: Qeveria e re i ka të gjitha parametrat për të gjetur zgjidhje me Bullgarinë

Kryetari i Alternativës në Maqedoninë e Veriut, Afrim Gashi tha se qeveria e re i ka të gjitha parametrat që të gjejë zgjidhje me Bullgarinë.

“Qeveria e re i ka të gjitha parametrat që të gjejë zgjidhje me Bullgarinë. Shpresoj dhe besoj dhe do të punojmë që kjo Qeveri të vazhdojë deri në fund të 2024-tës. I mbetet skenës politike, dinamikës politike”, u shpreh Gashi.


Shtuar 15.01.2022 15:54