EMRTA/ KLP me anëtarë të rinj, kush janë 4 prokurorët që kanë kandiduar

Katër prokurorë kanë kandiduar për të qenë pjesë e Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Sipas burimeve, pas thirrjes së bërë nga Prokuriria e Përgjithshme, kanë shprehur interes për të qenë pjesë e KLP, Sokol Stojani, Ludovik Doda, Deniona Katro dhe Zeqir Hodo.

KLP do të bëhet me anëtarë të rinj, pasi anëtarët që kishin mandat 3-vjecar, do të zëvendësohen brenda dhjetorit 2021.

 


Shtuar 3.09.2021 11:11