EMRAT/ Zgjidhen 3 anëtarët e rinj të KLGJ-së

Janë zgjedhur tre anëtarët e rinj të Këshillit të Lartë Gjyqësor.  Të zgjedhurit janë; Klodian Kurushi, Ridvan Hado dhe Irena Plaku.

Nga ana tjetër është skualifikuar Asim Vokshi, Vjosava Osmanaj dhe Manjola Xhaxho.

Anëtarët e rinj u zgjodhën pasi Ilir Toskës, Brunila Kadit dhe Medi Biçit, u mbaroi mandati./albeu.com


Shtuar 8.10.2021 16:13