Elon Musk heq opsionin “block” në platformën X

Përdoruesit e X (ish Twitter) nuk do të jenë në gjendje t’i bllokojnë njerëzit që të shohin postimet e tyre ose të lënë komente, tha Elon Musk.

Pronari i platformës së mediave sociale tha se funksioni “nuk ka kuptim”, duke shtuar se do të jetë e mundur vetëm të bllokohet dikush nga dërgimi i mesazheve direkte.

Përdoruesit tani do të jenë në gjendje të çaktivizojnë vetëm individët, gjë që i lejon dikujt të heqë postimet e një llogarie tjetër nga afati kohor i tyre, pa i hequr ose bllokuar ato.

Postimet e përdoruesit mbeten të dukshme për llogarinë e mbyllur.

Bashkëthemeluesi i Twitter, Jack Dorsey sugjeroi se ai ishte dakord me heqjen e opsionit për të bllokuar, duke u përgjigjur: “100%. Vetëm ‘mute’”.

Qendra e ndihmës X aktualisht thotë se llogaritë e bllokuara nuk mund t’ju ndjekin, të shikojnë tweet-et tuaja kur jeni të loguar (përveç nëse ju raportojnë dhe tweet-et tuaja nuk i përmendin ato), t’i gjejnë tweet-et tuaja në kërkim ose t’ju dërgojnë mesazhe direkte.

Llogaritë e bllokuara nuk janë në gjendje të shikojnë ndjekësit tuaj apo t’ju etiketojnë./albeu.com


Shtuar 19.08.2023 11:00