Edhe Google po kërkon për gjurmët e Artemis Vasili!

Google përfshihet në kërkimin për gjetje e 19- vjeçares shqiprate Artemis Vasili është shqiptarja e cila është zhdukur që prej tetorit të vitit të kaluar.

Edhe pse kanë kaluar pothuajse 6 muaj nga zhdukja e saj, ende nuk ka asnjë gjurmë.

Së fundmi drejtoria e Krimit Kibernetik menjëherë kontaktoi Google, në mënyrë që të merren masa për gjetur prova për ngjarjen, para se këto 6 muaj të kalojnë dhe provat të humbin.

Mediat greke raportojnë se vajza e kishte lidhur celularin me gmail-in e saj . Gjatë hetimit u zbulua se dikush fshiu të gjitha gjurmët elektronike nga llogaria e saj, duke u zhdukur dhe të dobishme për hulumtimin, të dhënat e telefonit të saj celular. Ndërkohë, një dëshmi e re mbërriti në qendrën e thirrjeve “Tunel” për 19-vjeçaren Artemis.

Dëshmitarët pretendojnë të kenë parë një vajzë me tipare dhe veshje të përbashkëta me të zhdukurit një ditë pas zhdukjes së saj, por kjo ende nuk është e vërtetuar.


Shtuar 27.03.2021 16:01

Tags: ,