Llalla i shtruar në spital, Apeli nuk ndryshon vendim: 2 vite burg!

Gjykata e Apelit ka vendosur të lë në fuqi dënimin me 2 vite burg për ish-kryeprokurorin Adriatik Llalla.

Vendimi u dha në mungësë të Lallës për shkak se sipas avokatit të tij, ai gjendet i shtruar në spital në gjendje të rëndë.

Ka qënë pikërisht gjendja e rëndë shëndetësore, arsyeja pse Llalla dhe avokati kërkonin një zbutje të dënimit.

Sokol Hazizaj: Jemi pa hetim dhe me një gjykim që….di që Llalla është në regjim spitalor, s’e mbaj mend kur e kam kontaktuar për herë të fundit, por para dy javësh besoj. Raporti është lëshuar nga spitali publik në Shqipëri.

Nuk e di ku mund të ndodhet, mund të jetë dhe në Shqipëri. S’kam komunikime nga ana personale, por nga ana proceduriale. /albeu.com/

 

 


Shtuar 22.09.2021 14:26