Komiteti teknik jep lajmin e mirë: Shtyhet ora policore!

Komiteti Teknik ka marrë vendimin e fundit duke vendosur zgjatjen e orës policore.

Nga nesër orari policor shtyhet deri në orën 22:00 të mbremjes.

Manastirliu: Në vlerësim të situatës së 6 javëve të fundit Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur zgjatjen e orës së lejuar të qarkullimit të qytetarëve deri në orën 22:00 të mbrëmjes duke filluar nga dita e nesërme dt 12 Prill.

Po keshtu aktivitetin e bareve dhe restoranteve. Do të vijojë të mbeten në fuqi të gjitha masat e orës police nga ora 22:00- 06:00 të mengjesit. Imapkti I lehtësimit të mësipërm do të monitorohen në vazhdimësi nga Komiteti Teknik i Ekspertëve për një periudhë dy javore. /albeu.com/

 


Shtuar 11.04.2021 12:19