E FUNDIT/ Exit Poll i Parë: PD merr Tiranën, PS e dyta

Kanë dalë të dhënat e para të Exit pollit të parë të realizuar nga Ora news. Sipas të dhënave, PD merr Tiranën me 80% dhe PS e dyta.

Exit Poll i Parë: PD merr Tiranën   

Keto janë të dhënat për 80% të shqitarëve që po votojnë

PS 41-45%
PD 44-48%
LSI 4-8%
PSD 1.5-3.5%
Nisma 0.5-2.5%
Të tjerë 0.2%

Sipas Antonio Noto: Exit Poll i pare nuk I referohet 100% kampionit pasi shqiptaret ende po votojne. Ne harkun e nje ore do te kemi 100% të kampionit dhe ato te tanimshme jane 80% të kampionit që na japin një tendencë të rezultatit.
Exit Poll quhet sepse kemi intervistuesit tane qe pyesin zgjedhesit qe sapo kane votuar ne QV dhe pas votimit, dorezohet nje skede elektorale e ngjashme me ate ne QV dhe vendosin shenjen x sipas votuesit./ora news

 

 

Shtuar 25.04.2021 07:04