Bashës i shtohen konkurrentët, kush janë katër emrat e rinj

Mblidhet kryesia e PD, në total 9 kandidatura, zbulohen 4 kandidatët e panjohur. Përballë Bashës do të jenë: Admir Mulaj, Edmond Vrapi, Sabri Hoxha dhe Mirjan Jashanllari.

Megjithatë këta të fundit duhet të kalojnë filtrin për të marrë dritën gjelbër për të qenë pjesë e garës.

Kryesia e Partisë Demokratike po zhvillon sot mbledhjen ku do të miratohen kandidaturat për zgjedhjet që do të mbahen në 13 qershor.


Shtuar 23.05.2021 19:06