Arti në zi, ndahet nga jeta dirigjenti i njohur shkodran

Ndahet nga jeta muzikanti i shquar Kujtim Alija.

Dirigjenti i njohur shkodran, ka qene organizator per shume vite i Festivalit mbarekombetar te femijeve si dhe drejtues i Qendres Kulturore te Femijeve ne Shkoder.

Kohet e fundit vuante nga nje semundje e rende e cila i mori jeten. Kujtim Alija mban titullin Mjeshter i Madh.


Shtuar 27.08.2021 11:09