E FUNDIT/ U arrestua brenda Bashkisë, përfundon në burg Fatos Tushe

Gjykata ka vendosur “arrest me burg” për ish-kryebashkiakun e Lushnjes Fatos Tushen.

Burimet bëjnë me dije se Gjykata e Posaçme ka pranuar kërkesën e Prokurorisë duke lënë në burg, 7 zyrtarët e larte të Lushnjes dhe 4 në arrest shtëpie.

U lanë në burg:

Fatos Tushe, me detyrë Kryetar i Bashkisë Lushnjë

Flamur Peqini, me detyrë Drejtor i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë Lushnjë

Ibrahim Lami, administrator i kompanisë Loti shpk

Bujar Murati, administrator i kompanisë Euro Alb shpk

Gazmend Çela, zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës

Bektash Nexha zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës

Blerta Turku, zyrtare e Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës.

U lanë në arrest shtëpie:

Margarita Gjermeni, zyrtare e Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës

Andri Musho, zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës

Ani Simoni, zyrtare e Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës

Xhemal Hasko, zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës.


Shtuar 8.07.2021 17:50