“E bardha” nga Ekuadori, agjentë të policisë shqiptare shfaqen në Guayaquil

Teksa në Ekuador janë kapur sasi të mëdha të Kokainës, që nisen drejt Europës, agjentë të policisë shqiptare kanë shkuar në vendin latin.

Sisa efektivë të sektorit të anti-drogës kanë shkuar nga Shqipëria në Guayaquil për të parandaluar tregtinë e kokainës.

Burime për “Euronews Albania” bëjnë me dije se zyrtarët e anti-drogës kanë marrë kontakt me homologët e tyre të anti-narkotikut në qytetin më të madh port të Ekuadorit.

Ndaj dhe do të shohin nga afër të gjitha procedurat që kryen në portin e Guayaquilit për zbulimin e kontejnerëve të dyshuar, ku mund të fshihet kokainë. Lëndë narkotike, që më pas sillet me konteinerë drejt Shqipërisë, duke përdorur si pikë hyrëse portin e Durrësit.