Dyert e selisë të kyçura, Berisha niset drejt PD-së

Ish-kryeministri Sali Berisha është nisur drejt selisë së Partisë Demokratike pasi dyert e saj prej ditësh janë të mbyllura.

Berishën e shoqërojnë anëtarët e Komisionit të Rithemelimit dhe mbështetësit e tij.

Kujtojmë se anëtarët janë kthyer tre herë mbrapa, pasi kanë gjetur të gjitha dyert e mbyllura.

 


Shtuar 7.01.2022 13:14