DOKUMENTI/ Hetimi për Ilir Metën, Gjendja Civile i kthen përgjigje SPAK-ut

Gjendja Civile i është përgjigjur kërkesës së SPAK lidhur me ndryshimin e gjenialiteteve të ish-presidentit Ilir Meta.

Sipas Gjendjes Civile, ish-Kreu i Shtetit nuk e ka bërë një gjë të tillë.

Sipas verifikimeve nga nga ky organ, ish-Presidenti rezulton i regjistruar si Ilir Metaj. Gjendja Civile bën me dije se sipas verifikimeve të kryera nga regjistri dhe arkivi i gjendjes civile rezulton se shtetasi Ilir Rexhep Metaj ka të njëjtin emër që nga lindja.

Ndërkohë, kujtojmë se Monika Kryemadhi e publikoi një ditë më parë certifikatën personale të kreut të Partisë së Lirisë, me pretendimin se po ndihmonte SPAK./albeu.com/