Do të bënte hedhje nga ura pa u lidhur mirë, momenti kur i riu shpëtohet mrekullisht (VIDEO)

Në Australi, një djalë do të kërcente nga ura pa u lidhur mirë, për të bërë një hedhje nga lartësia.

Tragjedia u shmang në minutën e fundit, kur dikush e pa ndërsa po përgatitej të hidhej dhe i tregoi se nuk ishte lidhur siç duhet te këmbët.

“Ngjitur në urë, nuk i ke të lidhura këmbët, idiot! Shko në shtëpi, zbrit nga kjo urë! Mos u hidh! Më ke një birrë borxh”.

Nëse do të ishte hedhur, ai do të kishte vdekur tragjikisht./albeu.com

Shtuar 8.06.2021 08:06