Do i çojë në Prokurori patronazhistët? Basha: I çon ligji jo unë, Rama më 25 Prill ikën në shtëpi

Kryedemokrati Lulzim Basha është mbrëmjen e sotme në “Zonë e lirë”.

Arian Çani: Do t’i çosh në Prokurori patronazhistët? Lulzim Basha: Nuk i çoj unë, por i çon ligji, ligji duhet te zbatohet dhe për t’i zbatuar drejtësia, duhet ndryshimi ndaj duhet votuar nr. 9 të dielën.

Arian Çani: Po nëse ai merr mandatin e tretë? Lulzim Basha: Më 25 Prill shqiptarët do dalin masivisht në zgjedhje, do të votojnë për ndryshimin dhe për nr. 9 dhe Rama do të iki në shtëpi.


Shtuar 23.04.2021 22:07