Ditë e ngarkuar në aeroport, a mund ta gjeni pilotin në 19 sekonda?

A jini ju ndër ata që shpejt i vërejnë gjërat, mësoni me ndihmën e kësaj enigme dhe testoni a ju ka mashtruar kjo foto. A gjendet në të edhe piloti?

Nëse nuk e keni vërejtur për 19 sekonda, mos u shqetësoni, me një praktikë të rregullt, njeriu mund të zotërojë shpejt aftësinë e zgjidhjes së iluzioneve optike dhe enigmave.

Nëse keni nevojë për ndihmë, zgjidhja është këtu:

Kjo skenë e ngarkuar në aeroport tregon njerëz që nxitojnë të hipin në aeroplanët e tyre ose disa që kanë zbritur tashmë.

Ndër ta është edhe piloti, ai i cili drejton aeroplanin, por ai nuk është mu pranë aeroplanit.

Në këtë enigmë ai është figura i cili del nga autobusi.


Shtuar 14.11.2022 22:51