Dasmë tjetër në BBV, zbulohen dy konkurrentët që do të martohen

Një tjetër dasmë do të organizohet nesër në shtëpinë e Big Brother.

Vëllai i Madh ka vendosur që banorët të realizojnë dasmën si Kosova, duke marrë parasysh se sot është dhe pavarësia.

Ndryshe nga dasma e parë, çifti në të vërtetë nuk janë të dashuruar, por janë zgjedhur në kuadër të lojës.

Nusja do të jetë Nita dhe dhëndri Beati.

Të gjithë banorët po organizohen që ta realizojnë sa më mirë edhe këtë dasmë.


Shtuar 17.02.2023 10:06

Tags: ,