Dalin shifrat, kaq votues të rinj marrin pjesë në 25 prill

Kreu i KQZ-së, Ilirjan Celibashi ka publikuar shifrat ditën e sotme, duke bërë të ditur se 107,024 votues të rinj do të kenë mundësinë të votojnë në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Postimi:

107,024 të rinj do të votojnë për herë të parë në 25 prill 2021.

KQZ mbështet CoE Office in Albania dhe Akademia e Studimeve Politike në fushatën informuese për të rinjtë që votojnë për herë të parë në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë.


Shtuar 9.04.2021 19:40