Çomo thirrje grave shtatzëna për t’u vaksinuar: Mbroni veten dhe fëmijën!

Mjekja Najada Çomo tha se gratë shtatzëna kanë pasur një ecuri të mirë të manifestimit të sëmundjes.

Në një intervistë për Neës 24, ajo theksoi, se ato duhet të vaksinohen për të përballuar këtë virus, pasi ka pasur raste, që grave shtatzëna t’i vinin dhimbjet e lindjes më shpejt e t’ju dëmtonin fëmijët nga sëmundja.

“Duhet theksuar se këto gra kanë çuar në dhimbje t parakohshme se COVID-i dëmton nënë dhe bebin. Ka kohë që thuhet se gratë shtatzënë duhet vaksinuar, edhe duke qenë shtatzëna. Është bërë një kohë e gjatë që kemi pandemi dhe ka pasur humbje jetësh në gratë shtatzëna. Gratë shtatzëna duhet të mbrohen dhe vaksinohen për t’u mos u ballafaquar me rastet e rënda”, tha Çomo./albeu.com


Shtuar 15.01.2022 19:11