Cilat janë kompanitë që janë tërhequr deri më tani nga Rusia ?

Pas presionit ndërkombëtar dhe sanksioneve të vendosura nga qeveria, një numër kompanish dhe markash kanë tërhequr të gjithë biznesin e tyre nga Rusia.

Në vijim pritet që kompani të tjera  të fuqishme të botës, t’i bëjnë “dalje” trugut rus.

Lista:

 • Coca Cola
 • McDonald’s
 • Starbucks
 • Kujdesi për nënën
 • Ikea
 • Spotify
 • Netflix
 • H&M
 • Disney
 • Adidas
 • BP
 • Apple
 • Microsoft
 • Paypal
 • Viza
 • Mastercard
 • American Express
 • TIK Tok
 • Unilever
 • Prada
 • Pepsi


Shtuar 9.03.2022 12:05