Çfarë mund të shkaktojë dehidrimi në trup?

Pak prej nesh i qëndrojnë besnikë ritualit të hidratimit, elementi themelor i të cilit është konsumi i rreth 1.5 litrave ujë. Sipas ekspertëve, qëndrimi i hidratuar gjatë ditës, dimrit dhe verës, është thelbësor për shëndetin e trupit tonë.

Nivelet e ulëta të lagështisë çojnë në kushtet e mëposhtme:

-Zvogëlimi i niveleve të energjisë, lodhja, marramendja

-Pamundësia e përqendrimit

-Zemërim

– Kapsllëk

-Dhidratimi i lëkurës.

Shfaqja e infeksioneve të traktit urinar 

/albeu.com


Shtuar 11.07.2021 21:05