Britania miraton përdorimin e vaksinës Moderna tek adoleshentët

Autoriteti rregullator i Britanisë për ilaçet dhe produktet shëndetësore (MHRA) dha “dritën jeshile” për të zgjeruar përdorimin e vaksinës Moderna tek adoleshentët (12-17 vjeç), pasi zbuloi se është e sigurt.

Komiteti i vaksinimit i qeverisë britanike tani është thirrur të miratojë vendimin e MHRA, në mënyrë që menjëherë të fillojë administrimin e Moderna-s tek adoleshentët./albeu.com


Shtuar 17.08.2021 15:36