Zëdhënësi i qeverisë pas rrëzimit të avionit në Iran: Nuk kemi ende informacion për presidentin Raisi. Jemi në situatë të vështirë

Zëdhënësi i qeverisë iraniane Ali Bahadori Jahromi në një postim në rrjetin sociale X, Jahromi ka shkruar se për shkak të koordinatave të vendit të rrëzimit dhe kushteve të këqija të motit kërkimi është bërë i vëshitrë dhe nuk ka ende asnjë gjurmë nga presidenti Raisi.

‘Jemi duke përjetuar situatë të vështirë dhe të komplikuara! Është e drejta e njerëzve dhe e mediave të dinë lajmet më të fundit për rrëzimin e helikopterit të presidentit, por për shkak të koordinatave të vendit të rrëzimit dhe kushteve të motit deri tani nuk ka. Nuk ka lajme të reja në këto momente, durimi, lutja dhe besimi në grupet e shpëtimit janë rruga përpara.”


Shtuar 19.05.2024 19:59