Probleme me Bronkitin, Papa anulon audiencën

Papa Françesku këtë të premte anuloi audienca e tretë dhe të fundit të ditës për shkak të bronkitit.

“Do të doja ta lexoja të gjithë fjalimin, por kam një problem: pak bronkit”, tha Papa në audiencën e tretë këtë mëngjes, me një grup komunikues francezë.

Megjithëse zëri i tij ishte i munduar, Papa e kishte dorëzuar fjalimet e planifikuara në dy audiencat e mëparshme.


Shtuar 12.01.2024 14:19