“Përshëndetje kukull”, si 48 vjeçari mashtronte vajzat e mitura

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin rafina të Greqisë, Pantelis Callas tentoi të rrëmbente një vajzë 12 vjeçare.

Ai u dënua nga gjykata greke me paraburgim, 48 vjeçari kishte tentuar ta kapte me forcë dhe ta fuste në makinën e tij. Vajza për fatin e mirë i kishte shpëtuar, 48 vjeçari e ndiqte prej kohesh vajzën dhe në ambjentet e shkollës.

Rrëfimi i 12 vjeçares: “Ai më ndoqi me një shpejtësi të ulët nga dritarja e pasagjerit që ishte ulur, ai vazhdimisht po fliste me mua dhe më thoshte” Përshëndetje kukull! A dëshiron që të të çoj diku? Unë iu përgjigja “Jo faleminderit” dhe pastaj ai vazhdoi të më ndiqte dhe më tha “Hyr në makinë!” në një mënyrë të mprehtë dhe të vendosur sikur po më urdhëronte. Kjo vazhdoi shumë herë për të paktën dhjetë herë të tjera, duke thënë papritmas “Hyr!” ndërsa isha duke shkuar për në shtëpi.

Meqenëse e kujtova herën e fundit, e kisha ngritur përsëri zërin dhe ai u largua, unë hyra në rrugën Argonauton për ta shmangur dhe u fsheha në një ndërtesë apartamenti për një kohë derisa burri në automjetin e bardhë të më kapërceu dhe u drejtua për te parkimi i Parku Karamanlis duke më kërkuar. Pasi ai nuk më vuri re, gjeta kohë dhe u nisa përsëri shpejt në mënyrë që ai të mos më shihte.


Shtuar 14.06.2021 16:13