Përse gratë e familjes mbretërore nuk e heqin kurrë pallton në publik?!

Mbretëresha Elizabeth, Kate Middelton dikur edhe Meghan Markle si pjesëtare të familjes mbretërore u duhet të ndjekin disa rregulla strikte edhe për veshjen. Të gjithë dimë për rregullin e përdorimit të manikyrëve pa ngjyrë dhe rregullin e bizhuve mbretërore, por shumë pak dinë për rregullin e xhaketës mbretërore.

Ju ndoshta nuk e keni vënë re por Mbretëresha Elizabeth, Kate Middelton dhe Meghan Markle nuk i heqin asnjëherë palltot e tyre në publik. Pse?

Sepse të zhvishesh në publik cilësohet si një sjellje jo prej një zonjë. Edhe Meghan Markle eshte munduar mundohet t’i përmbahet sa më shumë këtij rregulli, pavarësisht se ajo ka thyer disa rregulla të tjerë, si me flokun e kapur në mënyrë të çrregullt.