E rëndë, një grua ukrainase tenton të shesë djalin e saj për 25 mijë euro

Në qytetin ukrainas të Dnipropetrovsk, një grua ukrainase u përpoq të shiste djalin e saj dy vjeçar për 25,000 euro por ajo u ndalua teksa ia dorëzonte fëmijën një gruaje.

Aktualisht kanë nisur hetimet për zbardhjen e të gjitha rrethanave dhe personave të përfshirë me qëllim fillimin e procedimit penal.

Gruaja dyshohet se donte të shiste djalin e saj sepse e kishte të pamundur të vazhdonte jetën e saj personale dhe i duhej të kujdesej për të.


Shtuar 26.04.2024 13:27