“Askush s’duhet të jetojë akoma në varfëri” Joe Biden rrit pagën minimale

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka njoftuar se është rritur paga minimale në 15 dollarë për orë për njerëzit që punojnë në kontrata federale.

Kreu i Shtëpisë së Bardhë tha se askush nuk duhet të punojë me kohë të plote dhe të jetojë ende në varfëri, dhe sipas tij, kjo është arsyeja pse ai ngriti pagën minimale.

“Besoj se askush nuk duhet të punojë me kohë të plotë dhe të jetojë ende në varfëri. Kjo është arsyeja pse sot, unë ngrita pagën minimale në 15 dollarë në orë për njerëzit që punojnë në kontrata federale”, shkroi Biden në rrjetet sociale.


Shtuar 28.04.2021 03:41

Tags: ,