Bonusi i bebes/ Rama: E kanë përfituar 210 mijë fëmijë që nga viti 2019

Përmes një postimi në rrjetet sociale, kryeministri Edi Rama, ka njoftuar se 210 mijë fëmijë kanë fituar bonusin e bebes, që është vendosur nga qeveria në janar të vitit 2019.

Postimi:

“Mirëmëngjesi dhe me njoftimin e këndshëm se më shumë se 210 mijë fëmijë kanë përfituar bonusin e bebes prej fillimit të programit të qeverisë në janar 2019, ju uroj një ditë të mbarë“.