Bllokohet procesi i numërimit të votave në Durrës, janë komisionerët e PD që ndërpresin punën

Procesi i numërimit të votave në Durrës është bllokuar. Kanë qënë komisionerët e PD-së ata që kanë ndërprerë procesin. Në Durrës PS është në avantazh dhe kjo ka krijuar dhe pakënaqësi nga ana e PD-së.

REZULTATI deri më tani:

PS-23384 vota ose 51.69%

PD-18095 vota ose 40.00%

LSI- 2866 vota ose 6.34%


Shtuar 26.04.2021 17:50