Bihet dakord për armëpushim në rajonin e Luhanskut

Është rënë dakord për një armëpushim në rajonin Luhansk të Ukrainës, ku kontrollohen separatistët e mbështetur nga Rusia, ka thënë guvernatori lokal.

Është në një përpjekje për të ndihmuar civilët të largohen nga luftimet në zonë.

Luhansk, afër kufirit lindor të Ukrainës, është nën kontrollin rus dhe u njoh si i pavarur nga Vladimir Putin në ditët para pushtimit.

Shtuar 23.03.2022 08:09