Belshi e tha fjalën e tij, kë zgjodhën qytetarët nga socialistët dhe demokratët?

Ka përfunduar numërimi i votave për kandidatët në bashkinë e Belshit.

Sipas KQZ-së, nga socialistët në këtë bashki kanë marrë më shumë vota Tualant Balla dhe Luan Duzha.

Balla ka marrë 1 194 vota, kurse Duzha, 884.

Sa i përket demokratëve, i pari është Dashnor Sula me 1 683 vota, i ndjekur nga Luaçiano Boçi me 372 vota. /albeu.com/

 

 


Shtuar 27.04.2021 17:52