Bekteshi: VMRO-DPMNE duhet ta ketë të qartë, pa Korridorin 8 nuk ka turizëm dhe zhvillim ekonomik

Ministri i Ekonomisë në Maqedoninë e Veriut, Kreshnik Bekteshi ka reaguar për kolonat e gjata dhe mungesën e infrastrukturës adekuate që sipas tij, penalizon Strugën dhe Ohrin.

Postimi i plotë i Bekteshit në facebook:

Mbi 5 km kolona Kërçovë- Gostivar!

Struga dhe Ohri si perla turistike në vend, më shumë se kurrë kan nevojë për Korridorin 8.

VMRO-DPMNE duhet ta ketë të qartë që pa ketë projekt nuk ka turizëm dhe zhvillim ekonomik.