Bashkimi i Rithemelimit, analisti për deputetët e Berishës: “Secili mendon për vete, kërkojnë vota për t’u mbrojtur nga SPAK”

Analisti Artur Zheji tha në një studio televizive se Bardhi me deputetë të grupit të tij kanë shkuar te ish-kryeministri Sali Berisha për interesa personale dhe jo për të ndihmuar ngritjen e PD-së dhe nisjen e përballjes më pas me qeverinë Rama. Sipas tij, të gjithë sot në grupet e PD-së mendojnë për vete dhe nuk llogarisin asgjë përtej kësaj.

“Numrat që doktori mendohet se ka dhe kjo duhet verifikuar, janë të tilla, se nëse e vendos në një vend të mirë në Elbasan, atëherë ka një vend të sigurt për t’u rikthyer në Parlament. Këtu nuk diskuton njeri për rotacion, por secili mendon për vete. Nuk shohin më larg se kaq. Shesh mandatin e deputetit te doktori”, tha Zheji.

Zheji tha se të gjithë nga opozita rendin dhe kërkojnë vota jo për të bërë opozitë, por për t’u mbrojtur nga SPAK.

“Kush e ka mendjen aty, të gjithë e kanë mendjen te SPAK. Votat sot i duan për t’u mbrojtur nga SPAK”, u shpreh ai.


Shtuar 14.02.2024 21:15