Bashkëluftëtarët dhe familjarët e dëshmorëve përkrahin Bushin, ndërsa mediat maqedonase reagojnë ashpër (FOTO LAJM)

Bashkëluftëtarët dhe familjarët e dëshmorëve përkrahin ish komandantin e brigadës 114 “Fadil Sulejmani” të UÇK-së, Nazim Bushi, aktualisht zv.Ministër i MPB-së Bushin, ndërsa mediat maqedonase reagojnë ashpër, shkruan TetovaSot.

Fotografia e zv.Ministrit të MPB-së me emblemë të UÇK-së në zyrën e tij ka qenë shkak që media maqedonase të reagojë ashpër me këto fjalë: “Skandaloze, në zyrën e zv.Ministrit të MPB-së, Nazim Bushi,  fotografohen me emblema të UÇK-së.”

Ndërkaq nga SHVL UÇK vlerësojnë se Nazim Bushi ka qenë dhe mbetet figurë emblematike e cila ka dëshmuar në vitin 2001 se kujt i shërben.

Ja postimi i plotë:


Shtuar 15.03.2021 19:23