Basha nuk njeh konkurrencë! Përfundon numërimi në Tiranë, zbuloni shifrat mes demokratëve

Ndryshe nga cfarë pritej, gara në Tiranë mes kandidatëve të PD ka qënë shumë e lehtë.

Dhe pse pritej një garë e ethshme mes kryedemokratit Basha dhe kandidatit Agron Shehaj, kryedemokrati ka fituar ndjeshëm.

Qarku Tirane:

Dega 16

Basha: 162

Kadilli: 4

Shehaj: 46

Harxhi: 5

Dega 15

?

Dega 14

Basha 368

Kadilli: 2

Shehaj: 56

Harxhi: 16

Dega 13

Basha 267

Shehaj 33

Dega 12

Basha: 492

Kadilli: 2

Shehaj: 24

Harxhi: 3

Dega 11

?

Dega 10

255 Basha

49 Shehaj

6 Harxhi

4 Kadilli

Dega 9

Votuar 506

Kadilli 9

Harxhi 15

Shehaj 73

Basha 403

Pa vlefshme 6

Njesia 8

1.095 vote Basha

Shehaj 28 vota

Kadilli 14 vota

Editi 8 vota

Dega 7

Basha: 505

Kadilli: 9

Shehaj: 105

Harxhi: 16

Dega 6

Basha: 403

Kadilli: 11

Shehaj: 94

Harxhi: 16

Dega 5:

Basha 567

Agroni 94

Edit 16

Bardhi 11

Dega 4

Basha: 927

Kadilli: 11

Shehaj: 39

Harxhi: 63

Dega 3

Basha: 443

Kadilli: 5

Shehaj: 45

Harxhi: 16

Dega 2

Basha:616
Shehaj:78
Kadilli:21
Harxhi:19

Dega 1

?

 

Shtuar 13.06.2021 23:44