Autobusi shndërrohet në një shtëpi lëvizëse dykatëshe, mund të jetojë një familje me 8 anëtarë (VIDEO)

Familja Evelyn ka tetë anëtarë dhe ka gjetur një zgjidhje fantastike. Ajo e ktheu një autobus të madh në një shtëpi të lëvizshme dykatëshe që ka dy tualete dhe një tarracë në çati.

Automjeti përdoret si shtëpi, por edhe për udhëtime. Në këtë mënyrë, familja kalon shumë kohë së bashku.

Hyrja në autobus/kampe është një zyrë dhe është pranë pozicionit të shoferit, dhe pas saj është një kuzhinë me një frigorifer dhe frigorifer të madh.

Kuzhina ndan hyrjen nga pjesa tjetër e autobusit dhe është e pajisur me dy bare, një lavaman dhe një furrë. Dy stola dhe një tavolinë e gjatë përbëjnë dhomën e ngrënies, ndërsa dritaret e mëdha ofrojnë ndriçim të shkëlqyer.

Tualeti i parë ndodhet në pjesën e pasme të autobusit, ndërsa i dyti në katin e sipërm. Autobusi ka një kabinë dushi të veçantë, e cila është shumë e dobishme për një familje me tetë anëtarë, pra dy të rritur dhe gjashtë fëmijë. Kabina e dushit ndodhet midis katit të parë dhe të dytë në vetë shkallët.

Kati i dytë është i rezervuar për dhomat e gjumit, të cilat, si tualeti i dytë, ndodhen në pjesën e pasme.

Autobusi ka gjithashtu një makinë larëse dhe tharëse. Pjesa e përparme e këtij kamperi të madh përdoret si dhomë ndenjeje dhe lojërash, ndërsa një shtrat për prindërit është “i fshehur” në dysheme.

Një shkallë nga zona e ndenjes të çon në çati, pra në tarracë, ku janë vendosur panelet diellore.

Shtuar 12.08.2022 18:28