Alarm për bombë në aeroportin e Prishtinës

Policia e Kosovës ka deklaruar se dyshohet për një bombë në aeroportin e Prishtinës.

Sipas mediave në Kosovë, kjo është konfirmuar nga zëdhënësja për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.

“Rreth orës 21:00 kemi pranuar informatën për dyshimet që ndërlidhen me një shpërthim të mundshëm në Airoportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”. Policia menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur ndërmarrjen e veprimeve operative të nevojshme për të menaxhuar me situaten”, tha Ahmeti.

Të gjithë udhëtarët janë larguar nga ndërtesa e aeroportit.


Shtuar 26.03.2023 21:42