Alarm në pularitë më të mëdha të Durrësit, ngordhin 500 mijë pula

500 mijë pula kanë ngordhur në Durrës. Mësohet se ato kanë ngordhur për shkak të sëmundjes së laringotrakeit infektiv.

Burime bëjnë me dije se pulat e ngordhura janë të tri pularive të mëdha, Aiba, Reas dhe Ovital.

Mësohet se Reas dhe Ovital kanë mbetur pa asnjë pula, ndërsa tek Aiba kanë ngordhur 30 mijë./albeu.com

 

Shtuar 16.03.2022 12:19