Afera e inceneratorëve, GJKKO rrëzon kërkesën e ish drejtoreshës së ministrisë së Mjedisit për ndryshim të masës së sigurisë

Ish-drejtoresha e ministrisë së Mrojtjes ka shkuar sot në Gjykatën e Posacme.

Kjo e fundit ka rrëzuar kërkesën e Etleva Kondit, për rrezimin e masës së sigurisë të arrestit shtëpiak ndaj ish anëtares së KVO.

Etleva Kondi, ish drejtoreshe e ministrisë së Mjedisit, anëtarë e Komisionit të Vlersimit të Ofertave për inceneratorët e Elbasanit dhe Fierit, u paraqit në GJKKO, ku kërkoi ndryshimin e masës së sigurisë. Bashkë me të ndryshim mase ka kërkuar edhe ish anëtari tjetër I KVO-së, Pellumb Abeshi.

Kondi së bashku me Abeshin janëdënuar nga gjykata me “arrest shtëpie” sa i takon veprimeve të tyre në aferën e inceneratorëve të Elbasanit dhe të Fierit./albeu.com