A ka frikë nga një arrestim i mundshëm? Përgjigjet për herë të parë Sali Berisha

Ish-kryeministri Sali Berisha gjatë një interviste në Fax news, ka folur nëse i frikësohet apo jo një arrestimi nga drejtësia shqiptare.

Kurrë nuk kam frikë sepse kam qëndruar gjithë jetën time në vendin tim dhe kjo është trimëria ime kam zbatuar ligjin dhe vetëm ligjin. Nuk do më dëgjoni kurrë të ketë një shkelje ligji në detyrat ku unë kam qenë…”-tha ndër të tjera Sali Berisha.

Pjesë nga intervista:

Aulon Kalaja: Prej dy javësh tashmë në banaqe televizive qarkullojnë fjalë se mund t’ju arrestojnë. A keni frikë ju nga një arrestim i mundshëm?

Ish kryeministri Sali Berisha: Ata janë individë që vijnë nga bota e krimit politik. Nuk më impresionojnë. Kurrë nuk kam frikë sepse kam qëndruar gjithë jetën time në vendin tim dhe kjo është trimëria ime kam zbatuar ligjin dhe vetëm ligjin. Nuk do më dëgjoni kurrë të ketë një shkelje ligji në detyrat ku unë kam qenë. /albeu.com/

 


Shtuar 21.12.2021 21:20