90-vjeçarja nuk lejohet të votojë e shoqëruar me djalin në Vaun e Dejës

Një tjetër incident ka ndodhur në një qendër votimi në Vaun e Dejës.

Nëna 90 vjeç në certifikatë bashkë me djalin nuk lejohet të votoj e shoqëruar sepse i kanë ndarë QV të ndryshme.

Nuk dihen shkaqet se përse ka ndodhur kjo ngjarje. Deri tani janë raportuar disa probleme në qendra votimi, dhe në shumë prej tyre votimi është ndërprerë ose është nisur me vonesë.

 

Shtuar 25.04.2021 10:04