507 kuti të numëruara në të gjithë Shqipërinë, si janë ndarë votat për PS, PD dhe LSI?

Albeu.com sjell updatimin e numërimit të votave në të gjitha qytetet e Shqipërisë deri në orën 4:30 të mëngjesit.

PS ka mbajtur bastionet e veta duke përfshirë këtu Vlorën, Beratin, Durrësin, Elbasanin, Fierin, Gjirokastrën, Korçën dhe ka mbajtur Tiranën.

Nga ana tjetër deri tani, PD ka ruajtur Shkodrën, Lezhën, Kukësin dhe Dibrën.

Berat, 48 kuti 
PS: 3672 (54.60%)
PD: 2184 (32.48%)
LSI:737 (10.96%)

Dibra, 25 kuti
PS: 2957 (45.59%)
PD: 3013 (46.37%)
LSI: 347 (5.34)
Elton Debreshi= 43 (0.63)

Durrës, 5 kuti
PS: 717 (68.42%)
PD: 290 (27.67%)
LSI: 18 vota (1.72%)
PLDSH: 7
PSD: 9
LN: 7

Elbasan, 59 kuti
PS: 9988 (55.55%)
PD: 6643 (36.95%)
LSI: 799 (4.44%)
LN: 119 (0.66%)

Fier, 58 kuti
Ps: 8731 (52.47%)
PD: 6581 (39.55%)
LSI: 880 (5.29%)
PLDSH: 122 (0.73%)

Gjirokastra, 41 kuti
PS:3840 (54.78%)
PD: 2065 (29.46%)
LSI: 933 (13.39%)
PSD: 81 (1.16%)

Korça, 36 kuti
PS: 4657 (48.36%)
PD: 3832 (39.95%)
LSI: 832 (8.67%)
PSD: 82 (0.85%)
Nisma Thurje: 61 (0.64%)

Kukës, 19 kuti
PS: 1879 (34%)
PD: 3570 (64.59%)
LSI: 5
PSD: 19
LRE: 20

Lezha, 23 kuti
PS: 2543 (43.08%)
PD: 2653 (44.91%)
LSI: 447 (7.57%)
BD: 30
LN: 33
Iliaz Shehu: 33

Shkodra, 32 kuti
PS: 2101 (29.09%)
PD: 2837 (39.17%)
LSI: 55
PSD: 1449 (20.09%)
BD: 95
LN: 68

Tirana, 69 kuti
PS: 11605 (52.51%)
PD: 7759 (35.11%)
LSI: 1398 (6.33%)
Nisma Thurje: 189
ADR: 89
Boiken Abazi: 158

Vlora, 58 kuti
PS: 7454 (59.97%)
PD: 3752 (30.19%)
LSI: 818 (6.58%)
BD: 122
LN: 72  /albeu.com/


Shtuar 26.04.2021 04:32