3 fotografitë më të pëlqyera të vitit 2021 në rrjetet sociale (FOTO LAJM)

Në fund të vitit pothuajse të gjithë hedhin një shikim pas për të kuptuar gjërat që ky vit ka sjellë, ndryshimet, të mirat dhe të këqijat.

Të njëjtën gjë bëjnë dhe në rrjetet social ku hedhin kujtimet e tyre.

Instagrami gjithashtu ka bërë një përmbledhje të vitit që po ikën duke treguar dhe fotografitë që janë pëlqyer më shumë të cilat janë 3:

1-Cristano Ronaldo dhe partnerja e tij morën 32.3 milionë në fotografinë ku lajmëronin se do të bëheshin sërish prindër me 2 binjakë.

2-Këngëtarja Ariana Grande publikoi fotografinë e parë të dasmës e cila nuk ishte lajmëruar më parë dhe mori  26.7 milionë pëlqime.

3- Kylie Jenner mori 24.6 milionë pëlqime. Në fotografinë që tregonte se ishte në pritje të ëmbël.

Dy nga këto 3 fotografi tregojnë një jetë të re që po krijohet, shpresojmë që dhe 2022 të jetë po kaq i bukur sa mesazhi që përcjellin fotografitë më të pëlqyera.


Shtuar 2.01.2022 17:09