12 parti në garë dhe 5 kandidatë të pavarur: Si janë ndarë votat deri më tani

Po vijon numërimi i votave të zgjedhjeve të 25 prillit në të gjithë qarqet e vendit teksa deri më tani janë numëruar 405 kuti.

Sipas shifrave zyrtare të bëra publike nga KQZ, deri më orën 03:51 rezulton se kryeson Partia Sociliste me 50.57% të votave. Më pas, renditet Partia Demokratike me 38.36% dhe më pas LSI me 6.71%.

Nga partitë e tjera politike renditen:

PSD- 1.86%

PBK- 0.11%

PLDSH- 0.35%

BD- 0.39%

ABEOK- 0.1%

NTH- 0.55%

LRE- 0.21%

ADR- 0.16%

LN- 0.41%

Kandidatë të pavarur

P.SH- 0.01%

E.D- 0.04%

B.A- 0.13%

I.SH-0.03%

K.M- 0.01%


Shtuar 26.04.2021 04:09