106 vite mbi supe, ky është votuesi më i vjetër në Shqipëri që me Fan Nolin

Zyber Carja, 106 vjeç është votuesi më i veçantë që mund të kemi hasur në këto zgjedhje.

106-vjeçari është votues që nga koha e Fan Nolit, më pas mbretit Zog, në diktaturë dhe tani në demokraci.

Familjarët e tij thonë se edhe pse me raste ai ka pasur nevojë për ndihmë, nuk e ka treguar asnjëherë votën e tij. /tch


Shtuar 25.04.2021 15:39