Fero u tall keq me Unikkatilin, reperi ia kthen me të njëjtën monedhë (FOTO LAJM)

Fero është përfshirë shpeshherë në debate me personazhe të njohur shqiptarë. Nuk kanë munguar asnjëherë “thumbat” ndaj kundërshtarëve të tij. Një ditë më parë, ai habiti me gjestin që bëri ndaj Unikkatilit.

Fero u tall publikisht në rrjete sociale, duke e etiketuar reperin e njohur në një njoftim të një restoranti që po përkonte punonnjës. Mirëpo, nuk ka vonuar dhe një përgjigje nga pala tjetër.

Sigurisht, jo nga Unikkatili që nuk përfshihet në polemika të tilla por nga grupi i tij, “TBA”.“Shqipet e përgjakta” e kanë ironizuar me punën që Fero bënte vite më parë, duke shkruar: “Thank you për tortë.”


Shtuar 4.11.2021 12:35